Abdurrahman Serttaş Anaokulu
DOĞUŞ MAH. DRIJAN BUL. ABDURRAHMAN SERTTAS ANAOKULU NO 62/3 YAZIHAN / MALATYA

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedefimiz; • Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, • Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, • Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, • Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...

MİSYON

Öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarının korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL

İl Merkezine uzaklığı 44 km